Skip to main content

Wij geloven in de kracht van mensen, expertise & teamwork

Je aansluiten bij 99Froggs betekent kiezen voor verbinding, kennisdelen en samenwerken met professionals die net als jij passie hebben voor hun werk.

99Froggs

99Froggs biedt ervaren, ondernemende professionals de kans om hun krachten te bundelen en van betekenis te zijn voor opdrachtgevers van formaat. Onze ‘froggs’ hebben allemaal een bewezen track record en zijn echte impactmakers. Ze kennen zichzelf en weten wat wél en niet werkt. Daarmee maken ze aantoonbaar het verschil voor opdrachtgevers.

Ons netwerk bestaat uit zelfstandige experts, die inzetbaar zijn in teamverband en op individuele basis, tijdelijk of voor langere periode. Je aansluiten bij ons betekent dat je toegang krijgt tot mooie opdrachten, maar vooral ook dat je kan samenwerken met gekwalificeerde mensen die elkaar kennen, respecteren en gedreven zijn om het beste resultaat neer te zetten.

Als zelfstandig professional een groot project uitvoeren, stelt je al snel voor een uitdaging. Hoe zorg je voor de juiste mensen om tot het gewenste resultaat te komen? Met 99Froggs geven we onafhankelijke experts toegang tot een netwerk waarin kennis, kunde en vakmanschap gedeeld worden.

Octave Hooft Graafland
founder 99Froggs

Het verbinden van experts is niet alleen waardevol voor onze klanten, maar brengt vooral ook energie, inspiratie en persoonlijke ontwikkeling met zich mee. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat expertise en ervaring doorslaggevend zijn bij het realiseren van impact. Die combinatie van factoren maakt dat ik 100% geloof in de kracht van onze 99Froggs community.

Frank Rutgers
founder 99Froggs

Join us!

99Froggs is een community voor gedreven en ondernemende experts. Stuk voor stuk mensen die scherp, kritisch en creatief zijn in het bedenken van oplossingen. Ben je zelfstandig professional, heb jij minimaal 7 jaar relevante werkervaring en ga je voor groei en verbinding? Dan komen we graag met je in contact!